Снощи излязох с приятели на "банкет".
Казах на жена ми, че ще се прибера точно в 12.00.
Но беше много забавно с питиета, танци, още питиета. Забравих за часа. Оказа се, че се прибрах в 3.00 сутринта напълно пиян.
На влизане в къщи, часовника с кукувицата изкука 3 пъти.
Като си дадох сметка, че жена ми ще се събуди от кукането, изкуках с всички сили още девет пъти. Останах толкова доволен и горд от себе си и от гениалната идея, за да избегна караниците с жена ми.
Заспах спокойно, мислейки колко интелигентен и умен съм.
На сутринта жена ми ме попита в колко съм се прибрал и аз й казах в 12.00, както й бях обещал.
Помислих си "спасен съм"...след което тя каза....
-Между другото трябва да сменим часовника с кукувицата.
-Така ли - казах аз треперещ...- и защо любов моя?...
- Ами снощи не знам защо изкука три пъти и извика "ебаси майката" и изкука още четири, повърна в коридора, изкука още три пъти, спука се от смях и пак изкука, излезе тичайки, настъпи котката и счупи масата в салона, легна до мен изкука още един път, пръдна и заспа.
Казах на жена ми, че ще се прибера точно в 12.00.
Но беше много забавно с питиета, танци, още питиета. Забравих за часа. Оказа се, че се прибрах в 3.00 сутринта напълно пиян.
На влизане в къщи, часовника с кукувицата изкука 3 пъти.
Като си дадох сметка, че жена ми ще се събуди от кукането, изкуках с всички сили още девет пъти. Останах толкова доволен и горд от себе си и от гениалната идея, за да избегна караниците с жена ми.
Заспах спокойно, мислейки колко интелигентен и умен съм.
На сутринта жена ми ме попита в колко съм се прибрал и аз й казах в 12.00, както й бях обещал.
Помислих си "спасен съм"...след което тя каза....
-Между другото трябва да сменим часовника с кукувицата.
-Така ли - казах аз треперещ...- и защо любов моя?...
- Ами снощи не знам защо изкука три пъти и извика "ебаси майката" и изкука още четири, повърна в коридора, изкука още три пъти, спука се от смях и пак изкука, излезе тичайки, настъпи котката и счупи масата в салона, легна до мен изкука още един път, пръдна и заспа.
Comment